KAARTJES WINNEN FAIR!

10.09.2019

LEKKER EGOÏSTISCH!!!

Onze nieuwe voorstelling FAIR! gaat over de lusten en lasten van egoïsme. In ieder van ons schuilt een egoïst, maar waarom laten we dat nooit zien op social media? IDTC wil samen met jou die schijnheiligheid doorbreken en situaties waarin we onszelf een egoïst vinden op internet plaatsen, dat zou een verademing zijn...en je kunt er 2 kaartjes mee winnen voor de nieuwe voorstelling!

(onze spelers konden niet wachten en hebben hun foto's al gemaakt)

.

Stuur een selfie van jezelf in deze situatie naar marjan@idtheatrecompany.nl of plaats het op onze facebookpagina onder het kopje LEKKER EGOÏSTISCH!!!en wij plaatsen die op onze website, facebook en intstagram. Na de première laten we weten wie de kaartjes heeft gewonnen!

Nieuwsgierig naar de eerste foto's klik hier

 

 

Please reload

RECENTE BERICHTEN
Please reload