REACTIES VOORSTELLING ID

het Vlier (Deventer):

“Deze voorstelling maakt veel los en geeft de leerlingen veel stof tot nadenken, we willen hem volgend jaar graag weer boeken.”

het Griftland College (Soest):

“Dit is precies de voorstelling die wij als school zoeken. Eigenlijk zou elke middelbare school deze voorstelling moeten zien.”


de Veluwse Onderwijsgroep (Apeldoorn):

“Dank je wel! Mooie voorstelling die ik binnen onze commissie cultuur wil voordragen."

Bonhoeffer College (Enschede):

“Iedereen vol lof over de voorstelling, het past uitstekend bij deze doelgroep. Fijn dat IDTC ook met de leerlingen in gesprek gaat.”

OSG Singelland College vmbo (Surhuisterveen):

“Het was een prachtige voorstelling!”

CSG Liudger De Ring praktijkonderwijs (Drachten):

“De voorstelling die we onlangs bezocht hebben met de leerlingen van 14 t/m 18 jaar, is goed bevallen. Er waren een hoop positieve reacties van zowel personeel als leerlingen.” 

het Revius Lyceum (Doorn):

“Ik heb zojuist de voorstelling in Utrecht. Ik vond het een fantastische voorstelling en erg relevant in deze periode en deze maatschappij. Ik vind het erg belangrijk om mijn leerlingen bewust te maken van wat er zich om ze heen afspeelt, ze te laten ontdekken wat hun plaats is in de maatschappij en welke standpunten belangrijk zijn voor hen. Ik denk dat jullie voorstelling daar ontzettend goed op aansluit.”

Zwolse Theaters en Rabotheater:

“Perfecte voorstelling binnen het aanbod voor de doelgroep. Veel scholen gaven terug dat het aanbod te zwaar, ingewikkeld en te specifiek is. IDTC geeft inzicht in de zoektocht van het individu en spreekt daardoor alle leerlingen aan.”

Bureau kunstcircuit (Deventer):

“Ik vond het een hele toffe voorstelling, erg mooi om te zien hoe deze kids reageren op wat jullie ten tonele brengen. Ik denk dat het een groot aantal leerlingen aan het denken heeft gezet en dat het veel gespreksstof op heeft geleverd! Mijn complimenten!”