POSTADRES

Sinds 9 december hebben we een nieuw postadres, wil je ons iets sturen klik dan op MEER.

KAARTJES WINNEN

Deze actie is voorbij!

 

In ieder van ons schuilt een egoïst, waarom laten we dat nooit zien op social media?

IDTC wil samen met jou die schijnheiligheid doorbreken en situaties waarin we onszelf een egoïst vinden op internet plaatsen...je kunt er 2 kaartjes mee winnen voor de voorstelling FAIR!

 

Nieuwsgierig naar de foto's klik op MEER.

FOTOS IDTC

Achter de schermen

Media campagnes

Voorstellingen

Trailers & Teasers

Enquete

Trailer ID

Trailer FAIR!

IMG_0577.JPG

THEATER NA DE DAM

Meer dan 100 voorstellingen werden tegelijkertijd door het hele land gespeeld bij Theater na de Dam. IDTC en het Theaterschip presenteerden de eerste Deventer Jongeren versie. Op 4 & 5 mei stonden er 9 tafeltjes op het grote Kerkhof en de Brink en hebben we doorlopend publiek aan onze tafeltjes mogen ontvangen. Ontroerende ontmoetingen.

LEGE STOELEN

Een straatperformance door jongeren gebaseerd op interviews met ouderen uit Deventer over hun herinneringen of die van hun familie in de tweede wereldoorlog. 

MBO DIY.jpg

MBO DIY PROJECT

Voorstelling 'Identiteit' geeft stevige impuls aan het aanbod van kunsteducatie voor MBO-jongeren. MBO-studenten van het Alfacollege in Groningen, opleiding Onderwijs Assistent zijn een onderzoekend en experimenteel proces gestart. Als onderdeel van Jonge Harten 2018, spelen, produceren en promoten zij hun eigen voorstelling. 'Hoe zie jij de wereld? Wie wil jij zijn en wie ben jij werkelijk?'  In welk situatie herken jij je? En in wie herken jij je?' Deze voorstelling is de uitkomst van het Do It Yourself project dat een samenwerking is tussen Jonge Harten en het Alfa college. Met dank aan Fonds 21 en ID Theatre Company.

20161006_142834_002.jpg

INTERVIEW MARJAN

Karin Bannink (van Buro Bannink) interviewde Marjan over het spelen & maken voor jongeren. Interview lezen? Klik op meer informatie.

ID-Flyer-Geel foto_edited.jpg

TOURNEE ID KLAAR

We hebben de laatste 2 voorstellingen van ID gespeeld. Een voorstelling waar we met trots op (de cast, de crew en ons publiek) terugkijken. We zijn al weer hard bezig met het opzetten van het volgende project: FAIR! 

(foto Kamerich&Budwilowitz/eyes2)

20171116_172730.jpg

MASTERCLASS

INTRODANS, VUUR & VLAM en ID THEATRE COMPANY

In 2018 organiseerde het Dans Netwerk Overijssel verschillende masterclasses dans. Tijdens deze editie werden er masterclasses gegeven door docenten van Introdans, Vuur & Vlam produkties en ID Theatre Company bij DIFF Dance Centre in Zwolle. Sassan nam onze honneurs waar.

flip.jpeg

VOOROORDELEN VERTRAGEN

Deze actie is al voorbij!

 

Iedereen heeft vooroordelen, dat is nu eenmaal een onderdeel van ons inschattingsvermogen. MAAR…wat als we in een tijd van het te snelle oordelen, een poging doen om de oordeeltijd te vertragen? Mensen iets langer laten nadenken, zou dat alle discussies niet iets kunnen genuanceerder maken?

 

Hier kun je de foto's bekijken...

AVG.jpg

AVG & GDPR PRIVACY UPDATE

Zoals iedereen moeten wij ook helder communiceren in het gebruik van persoonsgegevens en beveiliging. Mocht je dit willen checken ga dan naar onze Privacy Verklaring onderaan onze website.

IMG-20180123-WA0000_edited.jpg

HOLLAND DANCE

10 en 11 februari 2017 stonden we in Den Haag op het Holland dancefestival. We vertegenwoordigden regio OOST met zeer getalenteerde jonge dansers. 

ID-Flyer-Blauw foto_edited.jpg

PREMIERE ID

Onze eerste voorstelling ID ging op 17 januari in première. Een mooie avond met een bomvolle zaal was ons deel in de Deventer Schouwburg. Wij zijn trots en gelukkig. Voor meer info over de voorstelling en pers klik MEER. 

(foto Kamerich&Budwilowitz/eyes2)

IMG-20170606-WA0000_edited.jpg

ON FLEEK

Kasper maakte'ON FLEEK' bij het Theaterschip. On Fleek heeft in 2017-2018 meerdere keren gespeeld op festivals in Overijssel en gaat over de behoefte van het voortdurend maar proberen het beste van jezelf te laten zien. Hoe zou de wereld er eigenlijk uit zien als iedereen elke seconde van de dag On Fleek zou zijn… En wat gebeurt er dan als je je een keer laat gaan of wanneer er ineens ergens een gênant filmpje van je opduikt? On Fleek, een multidisciplinaire energieke voorstelling waarin de ervaringen en verhalen van de spelers centraal staan. 

348489.jpeg

IDTC GELANCEERD

Vrijdag 28 oktober 2016 is ID Theatre Company gelanceerd in de Deventer Schouwburg.

Zij gaan werken aan het maken van verbinding met de jonge inwoners van de stad, Salland, de oostelijke provincies en de rest van Nederland. De doelen die IDTC hiermee beoogd zijn: het vergroten van de maatschappelijke tolerantie door middel van theater, het aanspreken van een nieuw, jong publiek (12+) en de positie van theater hiermee in de samenleving versterken.

Er is verslag gedaan van de lancering.

RTV OOST

De Stentor

Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...